At være fodplejer i 2014.

 

Om mig selv

Jeg hedder Lone Lotz Nielsen, og er født og opvokset i Horsens. Jeg flyttede med min familie til Rårup i 1995.

Jeg er jeg gift med Per som er selvstændig inden for IT branchen. Sammen har vi 2 drenge hvor af den ene er flyttet hjemme fra.

Da vi flyttede til Rårup, købte vi det gamle posthus på Smedegade 19, og i 2006 byggede vi så et nyt hus på Kirketoften 2, hvor vi er meget glade for at bo . 

Min uddannelse

Den 17. december 1980 blev jeg uddannet som Fodspecialist. En uddannelse jeg tog på Horsens fodplejeskole hos Else Bødtker. Herefter arbejdede jeg som selvstændig fodplejer i et par år i Horsens.

I 2013 syntes jeg det kunne være spændende at prøve kræfter med faget igen. Jeg var klar over at det var nødvendigt med en opgradering af uddannelsen efter så mange år.
Jeg undersøgte mulighederne for at komme i gang, og ganske rigtigt fandt jeg ud af at for at leve op til de krav der stilles i dag, måtte jeg starte forfra.

Jeg begyndte at læse i Skøndhedshuset i Vejle hos Bina Knudsen den 4. Janaur 2013.

Jeg har nu gennemgået 200 timer i anatomi, fysiologi og sygdomslære, samt ca. 300 fodbehandlinger under kyndig vejledning.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at behandle kunder igen. Det er meget spændene, for der er jo ikke 2 par fødder der er ens.

Jeg glæder mig meget til også at se dig i min nye klinik. 

Min Klinik

Klinikken er nyetableret den 1. juni 2014 i mit hus på Kirketoften 2 i Rårup.

Jeg har investret i nyt inventar, behandlerstol og nyeste maskiner, kun for at kunne give dig den bedste fod- og wellness behandling.

Se mere her... 

Min Brancheforening:

SADF Danske Fodplejere  -  http://www.danskefodplejere.dk/

SADF - Sammenslutningen af Danske Fodplejere - har til formål at varetage medlemmernes fælles, faglige og erhvervsmæssige interesser. Dette gælder også overfor offentlige myndigheder.

SADF, der blev dannet i 1975, har også til formål at virke for en ensretning og højnelse af medlemmernes faglige standard og arbejde ved at afholde kurser, videreuddannelsestilbud og regionsmøder samt udgivelse af et fagblad, nyhedsbreve og synliggørelse via foreningens hjemmeside.

Det er også SADF's mål at virke som sparringspartner for uddannelsessteder, herunder at være inspirator for at ensrette styrke og højne fagligheden og kvaliteten.

SADF har også til formål at yde kollegial støtte til medlemmerne. SADF medlemmer kan altid kontakte et bestyrrelsesmedlem på e-mail eller telefonisk og få rådgivning i forhold til lovgivning og myndigheder.

SADF registrerede fodplejere har, foruden min. 360 lektioner teoretisk og praktisk fodpleje, gennemgået 410 lektioner i anatomi, fysiologi, sygdomslære m.v.

Alle medlemmer af SADF er gennem en fælles kollektiv forsikring dækket af en erhvervsansvars- og lovpligtig behandlerforsikring.

SADF ønsker at fastholde og løbende udbygge sin position som en betydende brancheforening i sundhedssektoren.

 

Fru Fod 28 Of 30

 

Billede 1 Til H Side 280Px X 600Px